Alege Pacanele

888 Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

888 Gold

888 Gold gratis joc ca la aparate online888 Gold slot game” este un joc de pacanele gratuit online ce pare a veni din epoca pub-urilor din anii 1980. Trebuie sa fi pregatit sa te confrunti cu cultura chinezeasca din moment ce jocul are 3 role si multe simboluri chinezesti. Acest joc de aparat de pacanele gratuit este simplu si usor, dar si modern, in acelasi timp.

888 Gold gratis joc ca la aparate online

888 Gold slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 3 role si 5 linii castigatoare. Pariurile variaza intre 0,05 si 25,00 pentru fiecare rotire. Culorile rosu si auriu sunt predominante. Totusi, nu ar trebui sa te surprinda din moment ce rosul este culoarea norocoasa a poporului chinez, in timp ce numarul 8 este considerat norocos.

Este timpul sa te bucuri de jocul traditional si simplu, fara intreruperi. Atunci cand afisezi trei simboluri identice, vei putea primi premiul maxim de 6.000. 888 Gold slot game este jocul de aparat de pacanele echipat cu 3 role aurii si cu diverse simboluri ce se invart: monede chinezesti, triple bar, double bar si single bar, numarul 8, lampionul chinezesc. Simbolurile au diverse valori. Culoarea rosie inconjoara rolele si este inclusa in design. Chinezii considera ca rosul alunga diavolul si atrage norocul. Panoul de control se afla in partea de jos a rolelor si permite jucatorului sa creasca valoarea monedei, linii le castigatiare si valoarea pariului.

No comments

Leave a Reply