Alege Pacanele

40 Treasures

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

40 Treasures

40 Treasures gratis joc ca la aparate onlineSlotul online 40 Treasures este un joc de pacanele care a fost dezvoltat de Casino Technology si se bazeaza pe 40 de bijuterii stralucitoare. Jocul este usor de jucat si este alegerea perfecta pentru multi jucatori, indiferent de situatie.

40 Treasures gratis joc ca la aparate online

 

Nu este usor sa vezi toate bijuteriile disponibile in acest joc intr-un singur loc, poate prin vizitarea unui muzeu. Pentru jucatorul care a fost multumit de vechiul cazinou de teren, el va fi, de asemenea, multumit de acest slot. Jocul se bazeaza in principal pe trasaturile care au fost gasite la masinile de slot. Exista clinchetul monedelor, unelte si parghii. Intreaga vibratie care devine construita este o reminiscenta a sloturilor mecanice si reale.

Jocul are 5 role cu 40 de linii de castig. Pentru a incepe sa jucati, jucatorul trebuie sa decida o singura moneda la fiecare linie de castig pe care a ales sa o joace. Monedele vor avea o valoare care incepe de la 1 cent pana la 10 centi. Luand in considerare toate cele 40 de linii de castig, jucatorul va putea sa parieze 4 dolari pentru fiecare rotire.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele 40 Treasures sunt combinatia sloturilor pentru fructe si sloturile regale. Simbolurile arata nemaipomenita si haotica. Ele provin din ornamentele regale, din comori, lamai si grapefruit. Simbolul cu valoare ridicata este o Coroana Regala, obtinandu-se cinci conduceri la 10.000 de monede. Salbaticul este un rege al coroanei, in timp ce risipa este un piept de comori plin de bogatii.

No comments

Leave a Reply